Folie

Når du har et budskab, der kræver ekstra synlighed, kan folie være den rigtige løsning. Det kan fx være til din facade, døre, vinduer mm.

Frederiksberg Skilte leverer alle typer folie; vinduesfolie, vægfolie, gulvfolie, printet folie og dusted folie mm., og vi har også erfarne medarbejdere klar, hvis du ønsker hjælp til montering.

Dusted folie kan eksempelvis være en god idé, når du ønsker diskretion eller afskærmning på butiksruder, mødelokaler eller kontorer.

Hvis du har problemer med graffiti, leverer vi folie med antigraffiti laminat, der gør det nemt at holde rent.

Vi leverer naturligvis folie i alverdens farver, og på printet folie kan vi trykke alt fra logoer, fotos og illustrationer mm.

Når det gælder folie, er det kun fantasien, der sætter grænser, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde en kreativ og langtidsholdbar løsning, som dækker dit behov!

Vi sidder altid klar med råd og vejledning på info@frbskilte.dk eller telefon 2757 4518. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vender tilbage til dig snarrest.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vidste du iøvrigt, at du løbende kan følge vores spændende projekter på Instagram og Facebook? Inspirationen er altså kun et par klik væk…

Klik på billedet for at få det vist større

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked